Kategóriák
Uncategorized

Tehertaxi

Előfordul, hogy nagyobb bútort, háztartási gépet szeretnénk elszállítani az otthonunkból. Mert újra tervezünk, mert meguntuk. Előfordul, hogy új terméket vásároltunk, de annak mérete problémát jelent egy személyautó számára. Lecserélnénk a hűtőt vagy a konyhabútort, a monumentális nappali szekrényt, mert túl sok helyet foglal. Azonban a logisztika visszatart minket. Elvinni, újat hozni, sok szervezés, sok munka, sok pénz.

Azonban ennek nem kell így lennie! A Tehertaxi Budapesten, de a legtöbb vidéki nagyvárosban is elérhető szolgáltatás. Egyszerűen, könnyen kalkulálható, így tudunk előre tervezni. A legtöbb esetben nincsen sürgősségi felár, ennek ellenére van rendelkezésünkre álló jármű. Így a tehertaxi igénybevétele egyszerre lehet tervezhető és kiszámítható, viszont akkor is szerencsés választás, ha hirtelen és gyorsan van szükségünk segítségre.

Úgy működik, mint egy hagyományos taxi és egy költöztető szolgáltatás ötvözése. Az árak kalkulálása is ehhez mérten történik. Egyszerűen kiszámítható, előre látható költségek. Mindez azért jó, mert kiszolgálja a nagyvárosi élet által támasztott igényeket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük