ÚJ IDŐK, MODERN SZOLGÁLTATÁSOK

Komoly szakmai tapasztalat, egyedi személyes támogatás, gyors és megbízható árjegyzés, valamint széles termékpaletta. Ez az, amire egy komoly befektetőnek szüksége van, és ez az, amit az Invest and Trade Kft a TopForex hivatalos függő ügynökeként nyújt ügyfeleinek.

MIÉRT ÉRDEMES VELÜNK DOLGOZNI

Mert nem kerülünk Önnek semmibe! Természetesen nem ingyen dolgozunk, de nem Ön, hanem a brókercég fizet minket. Így Ön a helyett, hogy sok százezer forintot költene tanfolyamokra, a befektetett tőkéje méretének megfelelően ingyenesen jogosult piacvezető szolgáltatásainkra.

Mivel ügyfélkörünk elsősorban elfoglalt üzletemberekből és sikeres vállalkozókból áll, ezért pontosan ismerjük a speciális igényeiket, így ehhez igazítottuk szolgáltatásainkat. Megszoktuk a személyre szabott támogatást, mint elvárást és ebben nyújtunk kimagaslót. Minden ügyfelünknek saját mentort biztosítunk folyamatos telefonos elérhetőséggel, tudásszinthez igazított oktatást és a legmodernebb technológia segítségével egyéb napi/heti felkészítő anyagokkal támogatjuk.

Tőzsdei kereskedése folyamán ÖN bármikor felhívhatja szakembereinket és számíthat azonnali szakmai és technikai segítségnyújtásunkra. Mi abban hiszünk, hogy folyamatos oktatás, mentorálás és akár napi szintű egyeztetés a siker kulcsa és a jó partneri viszony alapja.

KÜLDETÉSÜNK

Magyar tulajdonú vállalatként célunk nagymértékben hozzájárulni honfitársaink pénzügyi kultúrájának fejlesztéséhez és befektetéseik hozamának maximalizálásához. Feladatunknak tekintjük segítséget nyújtani, ügyfeleink egyedi igényeihez a legjobban illő tőzsdei kereskedési forma kialakításához, befektetéseik önálló kezeléséhez. Az ÖN sikerét szolgálja 10 éves tőkepiaci tapasztalatunk, ügyfélközpontú gondolkodásunk, tapasztalt tőzsdei kereskedőkből valamint felsőfokon szakképzett, lelkes munkatársakból álló csapatunk!

BIZTONSÁG

Saját bróker partnerünket a legszigorúbb szempontok alapján választottuk ki,  így az ÖN pénze, mindig a lehető legnagyobb biztonságban van.

Ön pénzt cégünkhöz soha NEM küld, tőkéjével nem nálunk kereskedik, továbbá nem a mi vállalatunk hoz döntéseket Ön helyett! A befektetésre szánt pénzösszeget a legnagyobb olasz bank – Unicredit Bank – magyarországi, németországi, szlovákiai, stb. fiókjaihoz közvetlenül utalja védett, biztosított és elszeparált gyűjtőszámlákra, amihez kizárólag Önnek lesz hozzáférése!