Hallottad, hogy a pénzügyi szektorban a legjobbak a fizetések? Most itt a lehetőség, hogy kipróbáld magad!

Cégünk magyar kisvállalkozásból nőtte ki magát mindössze néhány év alatt Magyarország egyik vezető tőzsdei befektetések közvetítésével foglalkozó cégévé.

Sikereinket annak köszönhetjük, hogy mind ügyfeleinknek, mind munkatársainknak igyekszünk a legtöbbet és a legjobbat nyújtani.

Most kivételes lehetőség nyílik rá, hogy Te is részese lehess sikereinknek, ugyanis bővítjük budapesti csapatunkat.

Fontos, hogy csak akkor jelentkezz hozzánk, ha számodra fontosak az alábbiak:

  • jó hangulat
  • fiatal, pörgős, profi csapat
  • exkluzív iroda Budapest üzleti negyedében
  • versenyképes fix fizetés és kivételesen előnyös bónuszrendszer
  • alkalmazotti jogviszony, 8 órás munkaidő
  • olyan karrierlehetőség, amely nem terem minden bokorban
  • ingyenes oktatás, beleértve a hatósági képzés és vizsga minden költségét, melyet természetesen a cég áll

Hogy nincs semmilyen értékesítési vagy tőzsdei tapasztalatod? Szerencséd van! Hiszünk abban, hogy tapasztalt, kivételes tudású menedzsereink minden szükséges tudással fel tudnak vértezni és így rekordidő alatt válhatsz profi értékesítővé egy profi cégnél. Az egyetlen dolog, amire szükséged van, hogy akár már holnap elkezdhesd nálunk felépíteni a karriered, hogy rendelkezz érettségivel.

Mivel gyakran tartunk fergeteges céges partikat és sokszor utazunk a cég jóvoltából messzi tájakra, elsősorban olyanok jelentkezését várjuk, akik ezen tevékenységekben partnerek tudnak lenni!
Kérünk, hogy a jelentkezéshez add meg adataid és kattints a jelentkezem gombra, vagy küldd el az önéletrajzod a karrier@investandtrade.hu e-mail címre, elérhetőségeiddel együtt! Az e-mail címében pedig tüntesd fel, hogy a telefonos értékesítői munkakörre pályázol. 

És ha úgy gondolod, hogy ismerőseidnek, barátaidnak is tetszene egy ilyen kiemelkedő lehetőség, küldd tovább és segíts nekik is megtalálni álmaik állását!

""
1
Vezetéknév
Keresztnév
E-mail cím
Telefonszám
Previous
Next