A társaság neve: Invest and Trade Pénzügyi Tanácsadó és Marketing Kft.
A társaság rövidített neve: Invest and Trade Kft.
A társaság székhelye: 1138 Budapest, Dunavirág utca 2.
Az iroda címe: 1138 Budapest, Dunavirág utca 2.  6. em. (Gateway Irodaház)
Telefon: +36 1 236 0266
E-mail: info{kukac}investandtrade.hu
Weboldal: www.investandtrade.hu

Cégbíróság: Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság
Cégjegyzékszám: 01-09-992697
A társaság KSH számjele: 24148160-6612-113-01
A társaság adószáma: 24148160-2-41
A társaság EU-s adószáma: HU24148160
A társaság számlavezetője: Budapest Bank Zrt.
A társaság IBAN száma: HU64 1010 3881 2249 9300 0100 3001
Magyar Nemzeti Bank – Azonosító száma: 24148160
Cégvezetés:
Riczkó István – Ügyvezető igazgató
Pintér Gergely – Cégvezető

A felelősség kizárása

Felelősség a tartalomért:

Az Invest and Trade Kft. a legnagyobb gondossággal állította össze a weboldalon található információkat, de minden gondosság ellenére az adatok időközben megváltozhattak. Nem vállalhatunk felelősséget vagy garanciát a rendelkezésre bocsátott információk aktualitásáért, helyességéért és teljességéért. A felelősséget ezért kizárjuk.
Weboldalunk egyes aloldalai linkeket tartalmaznak harmadik személyek külső weboldalaihoz, amelyek tartalmára nincs befolyásunk. Ezért az idegen tartalomért nem is vállalhatunk felelősséget. A kapcsolódó oldalak tartalmáért mindig az adott oldal szolgáltatója vagy üzemeltetője felel. A kapcsolódó oldalakat az összekapcsolás időpontjában a törvénynek való lehetséges ellentmondások szempontjából ellenőriztük, az összekapcsolás időpontjában törvénynek való ellentmondás nem volt felismerhető. A kapcsolódó oldalak folyamatos tartalmi ellenőrzése azonban, konkrét jogsértésre vonatkozó támpont nélkül nem várható el. Jogsértés ismertté válása esetén az ilyen linket haladéktalanul eltávolítjuk.

A változtatások joga:

Az Invest and Trade Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a jelen internetes megjelenés által tartalmazott információkon módosításokat vagy kiegészítéseket végezzen.

Szerzői jogok:

Minden, a jelen weboldalakkal és tartalmukkal kapcsolatos szerzői és egyéb jog az Invest and Trade Kft. tulajdona. Az információk bármilyen továbbadása csak az Invest and Trade Kft. kifejezett előzetes és írásbeli hozzájárulásával megengedett.

Adatvédelem:

Amennyiben oldalainkon személyi adatokat (például nevet, címet vagy e-mail-címet) kérünk, ennek megadása lehetőleg mindig önkéntes alapon történik. Az ajánlatok és szolgáltatások használata, amennyiben lehetséges, mindig a személyi adatok megadása nélkül történik. Az impresszumban kötelezően feltüntetett kapcsolati adatoknak harmadik személyek által nem kifejezetten kért reklámok és tájékoztató anyagok megküldése ellen kifejezetten tiltakozunk. A jelen oldalak üzemeltetői fenntartják maguknak a jogot, hogy kéretlen rekláminformációk (spam) küldése esetén jogi lépéseket tegyenek.

Fontos kockázati tudnivaló:

A deviza kereskedés (Forex) és a különbözeti ügyletekkel (CFDk) történő kereskedés fokozottan spekulatív jellegű és magas kockázattal jár, ezért nem alkalmas minden befektető számára. A befektetett tőkét részben vagy akár teljes egészében elveszítheti, ezért ne spekuláljon olyan tőkével, amelynek elvesztését Ön nem engedheti meg magának. Tisztában kell lennie a marginra történő kereskedéssel járó kockázatokkal. Kérjük, hogy feltétlenül vegye figyelembe a kockázatokra utaló megjegyzéseinket. A befektetésre és tevékenységünkre a mindenkori szerződéses dokumentumok és az azokban a kockázatokról található információk a mérvadóak. A jelen weboldal tartalma kizárólag tájékoztatási célokra szolgál, az oldalak nem jelentenek egyéni befektetési ajánlatot. Nem jelentenek értékpapírok vagy egyéb pénzügyi eszközök vételére vagy eladására szolgáló ajánlatot vagy ezek jegyzésére szolgáló felhívást. A jelen weboldal információi egyedül az ügyfél önálló befektetési döntését vannak hivatottak megkönnyíteni. Minden esetben szükség van kiegészítő, a befektetőre és a befektetésre szabott tanácsadásra. Amennyiben igényli ezt, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal kapcsolati oldalunk segítségével.